Manşet
Yükleniyor...
Tiktok Canlı Takipçi Sayacı 2021

Tiktok Canlı Takipçi Sayacı 2021

Tiktok son yılların en popüler uygulaması. Tiktok’ta daha fazla etkili olmak, Tiktok’tan para kazanmak için Tiktok takipçisi oldukça önemli. Artık insanların bilgisayardan çok akıllı telefon kullanması sebebi ile de uygulamalara verilen önem aldı ve Tiktok gibi on milyonlarca üyesi bulunan mecralarda birçok fırsat var. Son yıllarda sunmuş olduğu yenilikçi yapısı sayesinde oldukça fazla insan tarafından sevilmiştir. Tiktok uygulaması bu hızla giderse 2021 yılında da en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olduğu aşikardır. Tiktok takipçi artırma yöntemleri içinde, binlerce kişi tarafından kullanılan Tiktok canlı takipçi sayacı 2021 yılının en popüler Tiktok takipçi sistemlerinden biridir. Peki Tiktok’ta fenomen olmak ve Tiktok’tan para kazanmak için, takipçi artırma konusunda birçok kişinin tercihi olan Tiktok canlı takipçi sayacı nasıl kullanılır? 

Tiktok canlı takipçi sayacı nedir?

Tiktok canlı takipçi sayacı kısaca insanların hesaplarında takipçi sayısını olduğundan daha çok gösteren bir hiledir. Sık sık isimleri ve yapıları değiştiği için hiçbir zaman kesin bir noktadan bulunamazlar. Tiktok canlı takipçi sayaçları ile normalde sahip olduğunuzdan daha fazla takipçiye sahip olduğunuz için tiktok uygulamasının yönetimi sürekli olarak bu uygulamaları aramaktadır. İkide bir tiktok uygulamasının güncellenmesinin bir sebebi de yeni bir takipçi sayacı bulunduğu zaman bunun engellenmesinin sağlanmasıdır. Tiktok uygulamasının yöneticileri ile bu canlı takipçi sayaçlarını yapan insanlar sürekli olarak savaş içerisindedirler ve her zaman birbirlerinin açıklarını ararlar.

Tiktok canlı takipçi sayacı nasıl kullanılır?

Kurallara tamamen aykırı olan ve hile kelimesinin tam tanım halini taşıdıkları için sabit bir kaynaktan bu özel takipçi arttırma yazılımlarını bulamazsınız. Bu özel yazılımları 2021 yılında kullanabilmek için özel araştırmalar yapmalısınız. Bazıları ücretli bazıları da ücretsiz birçok canlı takipçi sayacı vardır. Eskiden bu iş bot hesaplar ile yapıldığı için tiktok yöneticileri tarafından kolay bir şekilde bulunuyorlardı ama artık hem bot hesap açmanın zorluğu hem de değişen talepler sonucunda daha değişik takipçi arttırma sistemleri kullanılmaktadır. Bunların en yaygın olanı ise takipçi havuzu sistemidir. Siz bu havuzu ve sistemin derinliklerini asla göremezsiniz. Sadece bu sisteme girerek takipçi sayılarınızı arttırabilirsiniz. Peki bu sistem nasıl çalışır? Tiktok takipçi arttırma sistemleri genellikle aynı takipçi arttırma yazılımını indiren insanları bir noktada toplayarak kullanılır. Siz bu sisteme girdiğiniz zaman zaten bu sistemden olan binlerce kişi havuzdan seçilerek otomatik olarak sizi takip etmeye başlar. Aynı şekilde siz de bu havuza girdiğiniz için sizin haberiniz olmadan bazı insanları takip etmeye başlayabilirsiniz. Bu havuz sistemi sayesinde 2021 yılında hile ile arttırdığınız takipçileriniz tamamen gerçek insanlar olacaktır. Sizleri takip eden insanlar tamamen gerçek hesaplardan oluştuğu için tiktok yönetimi bu durum için çok bir şey yapamamaktadır.

Tiktok canlı takipçi sayacı güvenli midir?

Sonuçta yüklemiş olduğunuz yazılım bir hile yazılımıdır ve genellikle yeri yurdu belli olmayan tekil kişiler tarafından hazırlanır. Böyle bir sisteme girerek rahat bir şekilde binlerce gerçek takipçiye ulaşabilirsiniz ama bunun sonucunda cihazınızda bulunan tüm veriler rahat bir şekilde başka birinin eline geçebilir. Ya da karşınıza sürekli olup olmadık yerlerde reklamlar çıkabilir. Bu yazılımı yükleyerek cihaz ve hesap güvenliğinizi takipçi sayısı ile değiştirmiş olursunuz.

Tiktok canlı takipçi sayacıyla ilgili bilinmesi gerekenler işte bu şekilde. 

0 Yorumlar: